KÜTAHYA / SİMAV - Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi

Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi

Dört Eylül Mah. Şehit Metin Akkoç Cad. Simav/Kütahya
Vizyon
İçinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen; değişim ve gelişime açık, başarılı, mutlu bireyler yetiştiren örnek bir kurum olmaktır.
Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi olarak
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını, sağlamak için varız.
Önceki yıllara ait Üniversite başarımız için TIKLAYINIZ.
Pazartesi, Salı, Çarşamba,Perşembe: 08.30 - 15.50 Cuma: 08.30 - 16.00
Jeotermal
Pansiyon yok
Ulaşım
Simav´a 1. Uşak-Abide-Simav, 2. Kütahya-Gediz-Simav, 3. Balıkesir-Sındırgı-Simav, 4. Bursa-Harmancık-Simav, 5. Manisa-Sındırgı-Simav, 6. İzmir-Salihli-Demirci-Simav, 7. İzmir-Salihli-Selendi-Simav güzergahlarından biriyle ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri
Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi Simav ilçe Merkezi, Dört Eylül Mahallesinde, Simav-Uşak çevre yolunun Güney tarafındadır. Simav sanayi bölgesi ile yan yanadır. Simav Devlet Hastanesinin güney batısındadır. İlçe otogarının doğusunda ve otogara 400 metre uzaklıktadır.
İl merkezine uzaklık: 135 km İlçe merkezine uzaklık: 500 m
Güncel kontenjan bilgilerine linkten ulaşabilirsiniz. KONTENJAN BİLGİLERİ
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Güncel taban ve tavan puan bilgilerine linkten ulaşabilirsiniz. TABAN-TAVAN PUAN BİLGİLERİ